Weer thuis! - Reisverslag uit Woerden, Nederland van Ellen - WaarBenJij.nu Weer thuis! - Reisverslag uit Woerden, Nederland van Ellen - WaarBenJij.nu

Weer thuis!

Door: Ellen

Blijf op de hoogte en volg Ellen

03 September 2007 | Nederland, Woerden

Tja en toen waren we ineens weer thuis! Een lange nacht op het vliegveld in Moskou, (nog steeds ongezellig en zonder bankjes) en een voorspoedige vlucht naar Amsterdam, zijn we weer thuis. We hebben weer in onze eigen (heerlijke) bedden geslapen en het chiqste hotel kan niet op tegen onze eigen douche, laat staan onze internetverbinding.

We hebben een prachtige reis gehad die meer dan gehoopt aan onze verwachtingen heeft voldaan!

Ellen

Op 1 februari vertrekken Lex en ik voor 3 weken naar India. We vliegen naar Mumbai. Met deze weblog houden we familie, vrienden en collega's op de hoogte van onze avonturen. Als je geen email wilt ontvangen als we een nieuw bericht hebben geplaatst, laat het ons even weten, dan halen we je naam weg uit de lijst. Als je wilt reageren op de site of op een bericht, kun je mailen naar het email adres op de site.