Beijing. Schone stad!? - Reisverslag uit Peking, China van Ellen - WaarBenJij.nu Beijing. Schone stad!? - Reisverslag uit Peking, China van Ellen - WaarBenJij.nu

Beijing. Schone stad!?

Door: Ellen

Blijf op de hoogte en volg Ellen

24 Augustus 2007 | China, Peking

En na een kleine 1000 km verder reizen zijn we in Beijng aangekomen. Ook weer herenigd met Timo.
We hebben vanmiddag het Plein van de Hemelse vrede bezocht (mooi en ook heel bijzonder om hier rond te lopen!)
Morgen gaan we naar de verboden stad en zondag naar de muur
Wat opvalt is dat Bejig tot nu toe de schoonste stad is die we tegenkomen. Helder blauwe lucht en weinig te merken van dikke smog! Of het ligt aam de maatregelen die er nu worden genomen of niet maar prettig is het wel!
Morgen meer !

• 25 Augustus 2007 - 12:32

Veronique En Eugenie:

Hallo Kwartet...
    Fijn dat jullie weer met viertjes bent.
    Heerlijk dat Beijg zo'n schone stad is. Nu goed adem halen! Het plein van de hemelse vrede lijkt mij onvergetelijk. Het is immers wereldwijds indrukwekkend plein. Toen wij in Berlijn bij de overblijfselen van De Muur stonden waren we ook even stil.Hebben jullie ook zoiets ervaren.
    Jullie merken wel dat we vandaag, zaterdag 25 augustus, aan het 'bij lezen' zijn.
    Hartelijke groetjes van je Veronique en Eugenie.

• 27 Augustus 2007 - 09:27

Pieter:

Nog een laatste week.... :(
    Mooie foto's en verhalen...

Geniet nog van de momenten.

Groetjes Pieter

• 27 Augustus 2007 - 15:45

Esther:

Hoi Allemaal!

Echt leuk om jullie verhalen te lezen en de foto's te kijken. Mijn ouders zijn er ook aan verslaafd! Geniet nog van de laatste dagen en ik sta donderdag klaar voor jullie!!

Kus Esther

Ellen

Op 1 februari vertrekken Lex en ik voor 3 weken naar India. We vliegen naar Mumbai. Met deze weblog houden we familie, vrienden en collega's op de hoogte van onze avonturen. Als je geen email wilt ontvangen als we een nieuw bericht hebben geplaatst, laat het ons even weten, dan halen we je naam weg uit de lijst. Als je wilt reageren op de site of op een bericht, kun je mailen naar het email adres op de site.