Handen en Voeten nodig!
Door: Lars
Blijf op de hoogte en volg Ellen
07 Augustus 2007 | China, Xiangfan
07 Augustus 2007 - 05:04
Ans:
Hallo allemaal,
Al heel vroeg even kijken of er een berichtje was van jullie en ja hoor, jullie zijn ons in de tijd vooruit natuurlijk. Leuk is dat. Wij vroegen ons ook af in welk jaar jullie nu leven.
Een spannende en pittige reis! Veel genieten en succes bij het regelen.
Groetjes Pierre, Ans, Mirte en Jesse -
07 Augustus 2007 - 06:58
Patricia Van Eck:
Wat geweldig om jullie reis zo te kunnen volgen. Ben erg benieuwd hoe zo'n "pittig" ontbijt eruit ziet en Lex met jouw gebarentaal moeten die kaartjes echt gaan lukken. Ik ben benieuwd. -
07 Augustus 2007 - 07:57
Thea:
Hallo reizigers,
Wij vinden het erg leuk om steeds jullie spannende verhalen te kunnen lezen. Shanghai is inderdaad erg modern vergeleken met andere Chinese steden/gebieden, maar zo te zien redden jullie je aardig. Ontbijten jullie al met Chinees eten?
Hartelijke groeten van Thea en Axel -
Hans Van Wuijtswinke:
Ghallo, shi ton pla, ti sun? Chengdu! Ta? -
07 Augustus 2007 - 09:24
Hans V Wuijtswinkel:
Erg leuk om van jullie te horen. Indrukwekkend hoor! Met de hierboven chinese zin kun je je altijd redden, tip! goede reis verder en heel plezier en indrukken. Hans. -
07 Augustus 2007 - 18:28
Veronique En Eugenie:
Hallo 'kwartet',
Wat een kostelijk verhaal! Voor mij een beetje herkenbaar(Indonesië).
Via de telefoon aan Veronique gezegd dat er een mail van jullie is. Ik print hem en breng hem haar even. Veronique is nu thuis want Ans komt vanavond, leuk hè.
Heel veel groeten van haar en wenst jullie veel plezier, doei!!! ook van mij Eugenie. -
07 Augustus 2007 - 18:39
Marie En Rob:
Hallo allemaal,
Wat een avonturen beleven jullie, vooral in de trein zal het wel spannend geweest zijn. Wat houdt het pittige ontbijt in? Leuk dat wij het mee kunnen beleven.We wachten op de volgende avonturen.
Groetjes Marie en Rob -
07 Augustus 2007 - 20:11
Thomas:
ziet er leuk uit k zal vaak een kijkje neme -
08 Augustus 2007 - 20:30
Paula & Gerben:
Zo Lars, ben jij de woordvoerder van de troep geworden? Dat is wel een andere vakantie dan fietsen, wandelen en in een tentje. Zo wordt vakantie pas echt leuk. Altijd een avontuur en overnachten in de luxe hotels. Ik ben benieuwd wat dat voor pittig ontbijt was. Kreeg je rijst of mie? Wat eten jullie zoal? Ik ben benieuwd waar jullie nu weer terecht komen. Hopelijk zitten jullie nu wel in één coupé. Vandaag was China weer volop in het nieuws. Precies over een jaar gaan de olympische spelen van start.
In Europa (Engeland) is MKZ uitgebroken. Door een menselijke fout uit een laboratorium ontsnapt waar een fabrikant vaccins maakt. Engeland heeft nu bij hetzelfde bedrijf een flinke order geplaatst. Dus wordt er al geroepen dat het vaccin met opzet is verspreid, maar dat zal niet waar zijn.
Als er een bericht van jullie binen is, dan belt Gerben direct Renée op, en zij ziet nu opeens echt het nut van internet in.
Liefs, Paula & Gerben. -
09 Augustus 2007 - 16:15
Wim Van Ogtrop:
Ha beste mensen. Wat een avonturen maken jullie toch mee. Maar er zijn altijd weer oplossingen in zicht, gelukkig. Leuk om op zo'n professioneel vormgegeven website van jullie wetenswaardigheden mee te mogen genieten. ga zo door.
Liefs Wim, en tauurlijk Daante en Let -
10 Augustus 2007 - 07:10
Rosemarie:
Hallo allemaal,
Geweldig, dat je zo iedereen op de hoogte van jullie avontuur kunt houden! Mijn collega is net terug van China, 3 weken rondreis en ik zie veel herkenning in jullie verhalen van wat ze verteld heeft! Geniet van alles, groeten,
Rosemarie