Veilig aangekomen!
Door: Lars & Ellen
Blijf op de hoogte en volg Ellen
02 Augustus 2007 | China, Shanghai
Ze wilden alleen niet gaan zitten tijdens het stijgen en dalen.
En ineens is het dan zover! Zitten we in Shanghai op een mooie hotelkamer met een eigen pc en internetverbinding! Kom daar maar eens om bij een Nederlands hotel.
We zijn het gevoel voor tijd een beetje kwijt. Vanmorgen (Shanghaise tijd kwamen we om 11.00 uur aan). Een prachtig supermodern vliegveld waar we meteen twee Chinese simkaartjes hebben gekocht. We kunnen nu elkaar bellen en ook bellen en gebeld worden naar en van het buitenland.
Vervolgens gingen we met de Maglev (supersnelle trein) naar de stad. Toen barstte er een tropische bui los. We dachten dat we wat gewend waren de laatste weken in Nederland, maar hier is het toch net effe anders.
Nu hebben we even een siesta in het hotel gedaan, een beetje opgeknapt gaan we de stad in, flaneren op de Bund...
03 Augustus 2007 - 12:01
Paula En Gerben:
Goed bericht dat jullie veilig zijn aangekomen. Weet je zeker dat dat orkest met trekharmonica's geen Volendammerorkest was? Die versta je ook niet.
Inderdaad heel luxe die pc met internetverbinding op je kamer.
Ik heb je laatste bericht voorgelezen aan Renée. Ze was er erg blij mee.
Is het bij jullie ook zo verschrikkelijk heet en droog als in sommige andere delen van China. Erg mooie foto's die je stuurde.
Hier gaat alles goed. Dit weekend is het ongeveer 26 graden daarna wordt het weer minder met regen.
De groeten, Paula en Gerben -
03 Augustus 2007 - 22:11
Miek:
Hoi El, Lex, timo en lars.
Te gek dat jullie nu helemaal daar zitten! het klinkt heel goed. ben benieuwd naar de verhalen. Veel plezier en geniet ervan!
XXX Miek